Cautare

4497 de rezultate pentru "muntean nicolae alba iulia" (3.02 secunde)
Drept dovada, declara Iulia Fratila, consilier al primarului comunei Valu lui Traian, stau inclusiv realizarile din ultima perioada, ca de exemplu finalizarea etapei I din proiectul de canalizare, prin transmiterea receptiei lucrarii la cancelaria primului ministru - intrucat, explica Iulia Fratila, este vorba despre o lucrare realizata cu fonduri obtinute pe ordonanta 7/2006, privind "instituirea Programului de dezvoltare a infrastructurii din spatiul rural".
Curtea Suprema Administrativa din Ucraina a acceptat sambata retragerea recursului depus de premierul Iulia Timosenko in vederea invalidarii rezultatului alegerilor prezidentiale, castigate de rivalul sau prorus Viktor Ianukovici.
Augustin Zegrean, Petre Lazaroiu, Mircea Stefan Minea, Iulia Antoanella Motoc, Valentin Zoltan Puskas Jurnalul National informeaza:
Alina Avadanei este o tanara de 17 ani, eleva in clasa a XI-a, la Colegiul National "Iulia Hasdeu", care si-a facut recent debutul literar la Cenaclul din orasul Galati. ... Alina Avadanei scrie si la revista "Idealuri" editata de Colegiul National "Iulia Hasdeu".
Recunoscuta pentru aparitiile unice si pentru preferintele atipice in materie de accesorii, Iulia Albu a purtat un colier impresionat, din aur de 22k si 18k, care a apartinut uneia dintre cele mai mari colectionare de arta romaneasca, Marina Dimitropoulos, fosta sotie a lui Konstantinos Karamanlis, presedinte al Greciei de doua ori.
Iulia Darie, la baza informatician, a deschis de cativa ani, impreuna cu Maria Matei, Atelierul de Creatie Vestimentara MARULIA, situat pe Strada Ziduri intre Vii nr. ... De asemenea, Iulia Darie conduce si firma Il Textile.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Am intalnit-o aici pe Iulia Corau, ce poarta costumul maramuresean, cu camasa impodobita cu dantela lucrata de mana si fusta cu vraste rosii, verzi si negre, asa cum au purtat, din veac, mama, bunica si strabunica ei!
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. ... Aici, vom avea seri maramuresene cu colindatori si plimbare cu sania sau cu caruta", ne-a spus Iulia Corau.
Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Iulia Corau din Maramures. ... De aceasta afacere se ocupa Iulia Corau, o iubitoare a artei populare romanesti.
Iulia Zeana, medic dentist. ... Iulia Zeana spune ca folosirea bicarbonatului de sodiu (cel de bucatarie) impreuna cu pasta de dinti este utila pentru igiena dentara.
Iulia Belc, director medical al Premier Palace SPA recomanda hidrocolonoterapia, o procedura moderna, practicata cu rezultate exceptionale in intreaga lume, eficienta in detoxifierea generala a organismului, optimizarea proceselor fiziologice, stimularea proceselor metabolice si limfatice. ... Iulia Belc.
Potrivit specialistului Iulia Belc, pe timpul verii, acestea sunt cele mai frecvente cauze ale durerilor de spate acute, atat in cazul persoanelor care au afectiuni ale coloanei vertebrale, cat si al celor care nu au un astfel de istoric medical.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
Povestea punerii sub acuzare a edilului valcean a inceput in urma cu trei ani, cand Nicolae Dicu a fost prins in flagrant in timp ce primea bani de la omul de afaceri Crinu Popescu, pentru eliberarea unui cerificat de urbanism, suma "pusa la bataie" fiind de 20 de mii de euro.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Directorul general al Electrica, Nicolae Coroiu, a fost eliberat joi din functie de catre Consiliul de Administratie al societatii, care a primit mandat in acest sens de la Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, a declarat ieriĀ  vicepresedintele AVAS, Constantin Botez.
Alta specie unicat - ursii de Alaska (grizzly - 1,2 tone greutate), care au facut parte din colectia lui Nicolae Ceausescu.
De asemenea, Corneanu a mai spus ca implicarea Ungariei in sprijinirea disidentei active din randul minoritatii maghiare din Romania anului 1989 a facut parte din planul Budapestei de a starni un conflict cu Nicolae Ceausescu, pentru ca prin interventia URSS si a Occidentului ar fi putut sa anuleze Tratatul de la Trianon (n.a.
Mama sa, al carei bunic, Nicolae Basilescu a fost decanul Facultatii de Drept Bucuresti in perioada interbelica si care primise, acasa, o educatie aleasa, a fost obligata sa fie femeie de serviciu si muncitor necalificat ani de zile in fabricile comuniste.
google-analytics.com